Groente en Fruit in Amsterdam

Home / Groente en Fruit in Amsterdam

Groente en Fruit in Amsterdam

Zoekt u een groente en/of fruit winkel in Amsterdam? Dan bent u bij Bij Ruud zeker aan het juiste adres! Wij zijn immers een specialistische groente en fruit winkel in Amsterdam. Voor diverse groente en fruit in Amsterdam kunt u bij ons wel terecht. Wij bieden u een kwalitatief assortiment aan producten, waardoor wij ons kunnen onderscheiden van de gemiddelde groentewinkel in Amsterdam. Service staat dan bij ons ook hoog in het vaandel.

Als u uw groente en fruit in Amsterdam bij Bij Ruud koopt, dan weet u vast al wat wij u kunnen bieden. Maar hierbij alsnog even een kleine opsomming van onze voordelen als uw groente en fruit winkel:

  • De mooiste producten van de beste telers, dagvers ingekocht;
  • Specialistisch personeel, dat u vriendelijk helpt met al uw vragen en verzoeken;
  • Bezorging van uw boodschappen en maaltijden in Buitenveldert en omstreken;
  • Dagverse maaltijden onder andere soepen en salades.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten, groente en fruit, in Amsterdam? Kom dan zeker eens langs in onze winkel aan de Buitenveldertselaan 158 D.  Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur, op zaterdags is dit van 08:00 tot 17:00 uur.

Heeft u bepaalde vragen over onze producten, salade maaltijden of fruitmanden? Dan kunt u ook altijd nog even bellen naar ons. Ons telefoon nummer is 020 – 642 10 54. Onze medewerkers helpen graag met al uw vragen en verzoeken.

Groente en Fruit in Amsterdam; Vers, Eerlijk en Uitdagend!

Bij Ruud is niet zomaar een groentewinkel, onze winkel met groente en fruit in Amsterdam is een waar paradijs voor de fijnproever van heerlijke en eerlijke producten. Wij bieden u dan ook hoogwaardige, exclusieve producten in een groot assortiment.

Groente
Wij selecteren speciaal voor u alleen de meest heerlijke en eerlijke groentes. Dagelijks vers. Van dagelijkse groentes tot zeer exclusieve groentes. Een mooier assortiment groentes dan bij Bij Ruud is er niet. Verwen uw smaakpapillen door uw groente bij ons te kopen in Amsterdam.

Fruit
Alle soorten Hollands zacht fruit heeft Bij Ruud dagvers in zijn assortiment. Het zachte fruit wordt dagelijks bezorgd en is de dag ervoor geplukt. Verser dan vers dus! Van grote frisse aardbeien tot sappige appels. En van dieprode zoete kersen tot perfect gerijpte bananen. Alleen het beste is goed genoeg voor u!

Tot slot kunt u bij Bij Ruud ook terecht voor dagverse en gezonde maaltijden. Onze koks maken dagelijkse diverse verse maaltijden in de keuken van onze winkel. Wij bieden dagelijks diverse stamppotten, soepen en heerlijke salades. Meer weten? Kom eens langs of bel naar 020 – 642 10 54.