Fruitmand in Amsterdam

Home / Fruitmand in Amsterdam

Fruitmand in Amsterdam

Gaat u binnenkort op ziekenbezoek of heeft u om een andere reden een fruitmand nodig in Amsterdam en omstreken? Bij Ruud is zeker het adres in uw omgeving voor het laten samenstellen van een fruitmand. Wij bieden u alleen het beste! Daarom kunt u er ook van verzekerd van zijn dat een fruitmand altijd vers, eerlijk en uitdagend is! Een fruitmand met hoogwaardige producten. Het fruit in onze winkel wordt dagelijks bezorgd en is de dag ervoor geplukt. Uw fruitmand in Amsterdam is dan verser dan vers!

Wanneer u een fruitmand in Amsterdam nodig heeft, dan is Bij Ruud zeker een aanrader! Hieronder een kleine opsomming van voordelen van onze groente en fruitwinkel:

  • De mooiste producten van de beste telers, dagvers ingekocht;
  • Specialistisch personeel, dat u vriendelijk helpt met al uw vragen en verzoeken;
  • Bezorging van uw boodschappen en maaltijden in Buitenveldert en omstreken;
  • Dagverse maaltijden onder andere soepen en salades.

Heeft u op korte termijn een fruitmand in Amsterdam nodig? Kom dan langs in onze winkel aan de Buitenveldertselaan 158 D.  Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur, op zaterdags is dit van 08:00 tot 17:00 uur.

Heeft u bepaalde vragen over onze fruitmanden? Dan kunt u ook altijd nog even bellen naar ons. Ons telefoon nummer is 020 – 642 10 54. Onze medewerkers helpen graag met al uw vragen en verzoeken.

Bij Ruud; uw groente en fruitwinkel

Bij Ruud is de specialistische groente en fruitwinkel in Amsterdam aan de Buitenveldertselaan 158 D, 1081 AB Amsterdam. Ruud nam ruim 20 jaar geleden de zaak over van Jan Ruygrok. Daarvoor was hij al een aantal jaren in loondienst bij Jan. Door vertrek van naastgelegen winkels (overnames en reorganisaties) was het verstandig om naar een andere locatie uit te gaan kijken. En sinds 1 mei is hij dan gestart, een klein stukje verderop, onder zijn inmiddels eigen bekende naam: Bij Ruud! Door het kwalitatieve assortiment aan producten, onderscheidt Bij Ruud zich van de gemiddelde groentewinkel. Service staat bij Bij Ruud dan ook hoog in het vaandel. Bij Ruud is niet zomaar een groentewinkel, onze fruit en groentewinkel is een waar paradijs voor de fijnproever van heerlijke en eerlijke producten.

Exclusieve en seizoensgebonden groentes. Dat bieden wij u in onze fruit en groentewinkel. Wij selecteren speciaal voor u alleen de meest heerlijke en eerlijke groentes. Dagelijks vers. Alle soorten Hollands zacht fruit heeft Bij Ruud dagvers in zijn assortiment. Het zachte fruit wordt dagelijks bezorgd en is de dag ervoor geplukt. Alleen het beste is goed genoeg voor u!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs. Wij helpen u graag met al u vragen en verzoeken. Waaronder ook het samenstellen van een fruitmand voor u in Amsterdam. Wij bezorgen ook in Buitenveldert en omstreken. Wilt u weten of wij ook uw fruitmand kunnen bezorgen? Neem dan even contact met ons op en bel 020 – 642 10 54.